GRAND HOTEL DRAMALJ

... - ...

Dramalj

classic

GRAND HOTEL DRAMALJ

 

U malom turističkom mjestu Dramalj, 23 km od grada Rijeke smjestio se Grand hotel Dramalj.

Grand hotel Dramalj otvoren je 2007 godine, ima kategoriju 4* i čine ga dvije vile Irena i Hilda. Hotel se bavi obiteljskim i sportskim turizmom.

U lipnju, srpnju i kolovozu većinu gostiju čine obitelji s djecom i mladi. Svibanj, rujan i listopad su rezervirani za goste koji žele aktivan odmor i koji su sportski aktivni.

U blizinu su biciklističe, planinarske i staze za nordijsko hodanje, te tereni za tenis i paintball.

Hotel se sastoji od 14 soba i 7 apartmana koje su uređeni dizajnerskim ručno rađenim namještajem. Prevladavaju svijetli i vedri tonovi tako da odmor može početi i vizualnim doživljajem. Hotel je smješten u sjeni stoljetnih cedrova koji tijekom cijelog dana osiguravaju ugodnu hladovinu u vrtu hotela.

U cijenu svih smještajnih jedinica uključen je bogat i raznovrsan buffet doručak s velikim izborom svježih i domaćih slastica, raznog voća i povrća te zdravih namirnica.

Hotel svojim gostima nudi razne sadržaje koji se ne naplaćuju: bazen sa slatkom vodom opremljen uređajima za masažu i protustrujno plivanje, finsku saunu, fitnes-studio, bicikle, sunčalište s jacuzzijem, WiFi i vanjsko parkiralište. Možemo ponuditi uslugu masaže i garažu uz nadoknadu.

 

DESTINACIJA

Malo primorsko mjesto Dramalj smješteno na brdovitom terenu uz more odiše ležernom atmosferom, mirisom mora i borova.

Zbog svoje konfiguracije pogodno je za šetnje uz more po ravnom dijelu i za vožnju biciklom po brdovitom dijelu gdje možete birati od laganih do zahtjevnih ruta i staza.

Vožnja bicikla po promenadi u Dramlju idealna je za obitelji s djecom. Od Dramlja do Kačjaka ili od Dramlja do Selca doživite prekrasnu vožnja uz more po ravnom terenu.

Za bicikliste koji žele brdovite staze i malo adrenalina vožnja od Dramlja do Fužina je idealan izlet. U Dramlju na  moru gdje vas miluje blagi povjetarac s okusom soli krećete u avanturu u Fužine i čisti planinski zrak. Neprocjenjivo, a sve na udaljenosti od 35 km.

Dramalj zbog svog položaja pruža velik izbor mogućih destinacija za vožnju bicikla. Prva prekrasna mogućnost je otok Krk sa svojim već uređenim biciklističkim stazama. Također, tu su već spomenute Fužine, Tribalj, oči Vinodola s ucrtanim biciklističkim stazama.

Dođite u naše malo prekrasno mjesto i doživite nezaboravan odmor s puno mogućnosti.

BICIKLISTIČKI SADRŽAJI

Grand Hotel Dramalj nosioc je oznake Basic i svojim gostima biciklistima nudi:

 • Spremište za bicikle
 • Bike info na recepciji
 • Pomoć prilikom odabira ruta
 • Osnovni alat
 • Pumpa
 • GPS fileovi za download
 • Pranje biciklističke odjeće
 • Pranje bicikala
 • Najam bicikala – osnovni
 • Biciklistički vodič – najam
 • Energetski paket za vožnju