HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES

03.07.2020

COVID-19 PROTOKOL ZA ORGANIZATORE UTRKA

Organizatori evenata uvijek se iznova moraju suočiti s novim i neočekivanim izazovima, a to je pogotovo istinito ove godine. Kod organizacije biciklističkih utrka od početka nam je bitno bilo osigurati sigurnost svih natjecatelja, pa smo tako uvijek veliku pažnju posvećivali dobro označenim stazama, doktroskoj službi i HGSS-u.

Ove godine pri organizaciji Helter Skelter MTB maratona to je zbog izvanredne situacije bilo teže nego ikada prije. Kako ne postoji protokol po kojem bi se biciklistička utrka organizirala po svim pravilima i naputcima Stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o sprečavanju širenja COVIDA-19, sami smo morali napraviti i razraditi sve detalje.

Kako je opća sigurnost i zdravlje ipak u prvom planu, protokol javno objaljujemo na linku na dnu stranice te je dostupan svim organizatorima biciklističkih utrka sa ciljem osiguravanja potrebnih mjera zaštite i sprečavanja širenja virusa COVID-19. 

Svi organizatori protokol mogu preuzeti i prilagoditi ga svojim utrkama i potrebama jer nam prije svega je bitno da biciklistima omogućimo da kvalitetno, sigurno i bezbrižno nastave voziti utrke.

PREUZMI COVID-19 PROTOKOL