HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES

20.08.2020

HUSQVARNA ADRIA BIKE CHALLENGES – DRUGI DIO SEZONE

Malo je reći da je ovo neobična godina. Nekako je ipak na kraju ipak ispala normalnija nego što nam se svima tamo negdje u ožujku činilo, no kao što je uzela danak u različitim područjima života i ponašanja, tako je utjecala i na naše i vaše planove oko utrka. 

Nažalost, planirana nova uzdanica i buduća zvijezda u obliku nove utrke na otoku Rabu ipak je na kraju zadesila slična sudbina kao i onu u Vodicama. Ni kriv ni dužan, Rab Island Hero izgubio je šansu da se dokaže u opakoj konkurenciji i prije nego što je mogao pokazati o kakvom se to heroju zaista radi. To je loša vijest, ali tako je kako je.

Dobra vijest je da se okupljamo svi skupa 26.09. na Krku u četvrtom izdanju Krk’n’Roll-a. Termin je pomaknut ranije, prvenstveno iz razloga što će hoteli zatvoriti svoja vrata ranije nego inače i tako skratiti ionako skraćenu sezonu. Stoga bilježite 26.09.2020. za 4. izdanje ove utrke već kultnog statusa. 

Od idućeg tjedna kreće prodaja startnina, kao i posebna ponuda smještaja u Valamarovim hotelima po već provjereno popularnim cijenama. S naše strane, dat ćemo sve od sebe kao i uvijek da vozite atraktivnu, zabavnu, ali i sigurnu utrku i to kako na stazi tako i u svim segmentima prije i poslije utrke jer je taj Covid je i dalje tu negdje.

Hvala vam što nas podržavate i pratite, vidimo se na Krku. 

KRK’N’ROLL 2020.