HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES

06.10.2017

Noćna vožnja na Krk’n’Rollu by Night Riders Croatia

Poučeni pozitivnim iskustvima s noćne vožnje u Fužinama odlučili smo vam isto iskustvo pružiti i u Baški na Krku.

Podsjetimo, večer prije utrke Fužine 2 Sea, ekipa okupljena pod imenom Night Riders Croatia – oni koji štuju vožnju u mraku – povela je sve znatiželjnike u noćni đir po šumama Gorskog kotara. Isto to, ali po trailovima otoka Krka, učinit će i u Baški večer prije utrke Krk’n’Roll.

Dakle, 13. listopada u 19:30 sati kreće okupljanje u Race Villageu. Naoružani lampama koje za ovu priliku osigurava Ledlenser, Night Ridersi će vas povesti na jednosatnu turu od 15 kilometara i 300 metara visinske razlike. Zamišljena ruta trebala bi prelaziti Mjesečev plato zbog čega itekako priželjkujemo da večer bude vedra, a mjesečina jaka. Obzirom da se radi o večeri na petak 13. pozivamo i sve vještice dobre volje da nam se u vožnji pridruže na svojim metlama.

Uz nesvakidašnje iskustvo vožnje u mraku, ovo je također jedinstvena prilika da isprobate i neki od testnih bajkova. Giant će biti tamo sa svojima, a Rog Joma s Trekovima. Za one koji strepe da bi im se noge mogle oduzeti od straha Huni Bike bi trebao osigurati i par električnih.

Vidimo se u Baški na petak 13.

Tko preživi, u subotu je na startu Krk’n’Roll-a!