HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES

14.08.2017

Noćna vožnja u Fužinama – powered by Ledlenser

U zadnjim danima kolovoza svi će se sjatiti u Fužine. Na Fužine2 Sea. MTB maraton. Nastavak Adria Bike Seriesa.

No, za one koji požure u Fužine dan ranije, 26. kolovoza, kao predigra utrci priprema se poseban eventić. Prava poslastica. Ništa zahtjevno. Ali, izazovno. I atraktivno. Lagano zagrijavanje za pravu stvar.

Noćna vožnja. Fužine 2 Sea Night Ride – powered by Ledlenser.

Night Riders Croatia ekipa je koja štuje vožnju u mraku. Kada krajolik pokazuje posve novu vanjštinu. I sve izgleda drugačije. Za Fužine 2 Sea poželjeli su podijeliti to iskustvo s vama. I pripremili su za vas kratku, ali slatku turu. Ne duže od sat i nešto. Od 19:30 do 21:00. I ne više od 250 metara uspona. Poslastica. Ali, i pustolovina. Jer stazu koju su odabrali sigurno još niste vozili. Čuvamo je kao iznenađenje.

Bit će malo mračno, to priznajemo. No, u Fužinama će biti i naši prijatelji iz Dreampointa. Idealna prilika za testiranje lampica. Njihove Ledlenser lampice, naime, osvijetljavat će vam put kroz duboki mrak šumskih trailova. Učinit će ih za vas prohodnima, iako i dalje jednako tajanstvenima u svome noćnom ruhu. Zaista slatko. Preslatko. A onda malo druženja. U kafiću na obali jezera. Otvorenom u tu kasnu uru samo za nas. Da nazdravimo zajedno sutrašnjim sportskim iskušenjima. Pa neka pobijedi najspretniji!

Tu želi tvoj bajk.
Tu je bajkovito.

Prijave na: https://tinyurl.com/y7sqzcoc
Link na event: https://www.facebook.com/events/466398843746035/