HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES

14.04.2021

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU UTRKE HELTER SKELTER

S obzirom na vrlo aktualno stanje pandemije COVID-19 u Hrvatskoj, kao i u okolnim zemljama, želimo vas obavijestiti o daljnjim koracima ukoliko utrka bude odgođena te vašim pravima po svim kupljenim i uplaćenim startninama.

Prema sadašnjoj situaciji, HELTER SKELTER MTB Maraton će se održati kako je planirano, 08.05.2021. godine.

Ukoliko održavanje utrke iz epidemioloških razloga neće biti moguće na taj datum, bit će određen novi datum utrke i komuniciran svim sudionicima i zainteresiranima. Datum finalne potvrde ili odgode utrke s novim datumom bit će najkasnije 8 dana prije utrke, odnosno 30.04.2021.

Sve uplaćene startnine za Helter Skelter MTB Maraton u slučaju odgode automatski vrijede za novi datum utrke. U slučaju trajnog otkazivanja utrke u 2021. godini, sudionici imaju pravo povrata uplaćenih startnina ili mogućnost vouchera koji mogu iskoristiti do kraja 2022. godine za sve utrke i programe u organizaciji Adria Bikea.

U 2021. godini sve utrke u organizaciji Adria Bikea bit će organizirane po najvišim epidemiološkim standardima i sukladno COVID Protokolu kojeg možete pronaći na linku. Sigurnost sudionika i organizatora od najvećeg nam je prioriteta u organizaciji i učinit ćemo sve što je u našoj moći da se utrke održe i da svi aspekti sigurnosti budu na najvišoj razini.

Također, zbog svih epidemioloških okolnosti, ukupni broj sudionika na utrci bit će ograničen na maksimalno 300 sudionika.

HELTER SKELTER 2021. MTB MARATON

ENGLISH VERSION

OSTALE UTRKE:
RAB ISLAND HERO 2021. MTB MARATON
KRK’N’ROLL 2021. MTB MARATON