HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES

16.03.2020

OBAVIJEST: ODGOĐEN DALMATINER MTB MARATON

Pandemija koronavirusa koja je protekli tjedan proglašena od strane Svjetske zdravstvene organizacije, kao i mjere i akcije koje se provode u Hrvatskoj i većini zemalja EU, zaustavile su većinu aktivnosti u gotovo cijelom svijetu. 

Zbog prirode posla, među prvima u Hrvatskoj gotovo su sve aktivnosti morali zaustaviti turistički sektor i organizatori događanja, a tako i mi kao organizatori Husqvarna Adria Bike Seriesa 2020. 

Budući da je nemoguće procijeniti koliko će ova situacija potrajati, kao organizatoru ljudska nam je i organizacijska dužnost i obveza odgoditi Dalmatiner MTB Maraton, prvu ovogodišnju utrku Husqvarna Adria Bike Seriesa, koju smo planirali za 18.04.2020.

Kao i uvijek do sada ostajemo pozitivni i vjerujemo da će se situacija s koronavirusom smiriti i riješiti u što kraćem vremenu sa što manje zaraženih i oboljelih.

U skladu s našim  pozitivnim stavom i optimizmom i dalje imamo želju i namjeru u 2020. godini organizirati  i održati kompletni Husqvarna Adria Bike Series, dakle sve četiri utrke, od kojih će prva u Vodicama biti prebačena na neki drugi adekvatni termin kojeg ćemo objaviti čim to objektivne okolnosti i situacija budu omogućili.

Ostale utrke Seriesa za sada ostaju u predviđenim terminima.

O svim daljnjim koracima i planovima za sve utrke Husqvarna Adria Bike Series-a 2020. redovito ćemo vas obavještavati na našim stranicama i putem društvenih mreža.

Želimo vam da ovu situaciju prebrodite hladne glave, racionalno i odgovorno, za dobrobit vas samih i svih ostalih s kojima dijelite životni prostor i vrijeme.