HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES

01.02.2018

Otvaramo prodaju za Adria Bike maraton Plitvice 2018 (16.6.) – kreće prva utrka Seriesa 2018

Prva utrka s kojom kreće Husqvarna Adria Bike Series 2018 najveća je i najdugovječnija utrka serije – Adria Bike maraton Plitvice.

 

Maraton Plitvice kao prva utrka opravdano nosi superlative u svome opisu. To je utrka koja je svoj identitet krenula graditi još prije šest godina, puno prije nego što je ideja o Seriesu uopće zaživjela. Danas imamo Series, da, ali lijepo je Plitvicama odati počast i dozvoliti im da seriju otvore.

Neka Series započne u velikom stilu, neka započne na Plitvicama!

Već ste navikli da se AB maraton Plitvice održava sredinom lipnja. Tako će biti i ove godine. Vikend u pitanju je 16. i 17.6. no mi vas u Korenici čekamo već od petka popodne (15.6.) kada otvaramo prijave.

Prodaja kreće 5. veljače po early bird cijeni od 200 kuna. Early bird ponuda traje cijeli mjesec, ali je limitirana pa savjetujemo svima zainteresiranima za akciju da odluku donesu relativno brzo. Od 1.3. kreće redovna prodaja startnina po cijeni od 220 kuna, a neodlučni i vjerni ljubitelji vremenske prognoze startninu će moći kupiti po last minute cijeni od 250 kuna.

Što sve startnina uključuje možete pogledati u pravilima utrke.

Startninu kupite ovdje, a opširnije o cijelom Husqvarna Adria Bike Seriesu 2018 pročitajte ovdje.

Život je prekrasan, ali prekratak za razmišljanje.
Brda te zovu!