HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES

13.03.2017

OTVARANJE PRODAJE KRK’N’ROLL

Prodaja startnina za utrku Krk’n’Roll MTB Maraton koja će se 14. listopada održati na otoku Krku počinje 15. ožujka!

Završite sezonu u velikom stilu! Dok je jesen još mlada i zaigrana, prije nego li vaši bicikli definitivno usnu zimski san, budite dio ove atraktivne utrke.
Nakon što smo s utrkama Adria Bike Maraton Plitvice i Fužine 2 Sea zaiskrili srca stotinama zaljubljenika u brdski biciklizam, seriju završavamo utrkom u pravom mediteranskom duhu – na otoku Krku!

Krk nismo odabrali slučajno. Odabrali smo ga jer je to definitivno top lokacija u što su se uvjerili svi koji su ikad propedalirali po ovom najvećem hrvatskom otoku (ok, još uvijek nije točno utvrđeno da li je veći Krk ili Brač pa stoga mogu oba otoka uzeti ovu titulu). Otok Krk ispunjava sva očekivanja što ih pruža Husquarna Adria Bike Series – jednako zanimljive staze na sve tri razine zahtjevnosti, jedinstvenost prirodnog krajolika i vrhunsku organizaciju utrke.

Krk’n’Roll MTB Maraton nudi tri staze različite duljine. Najduža (nazvali smo je It’s a Long Way to theTop) dugačka je 77 kilometara s ukupnom visinskom razlikom od 1400 metara. Brojke možda i prevare jer vas čeka tipični otočni kamenjar koji ostavlja bez daha bicikilste sa svih kontinenata na utrci Mitas 4 Islands. Ostale staze i dalje nude Rock and roll na biciklu – Highway to Hell (47km; 1000m uspona) i Can’t Stop (27km; 500m uspona) i pružaju jednaki doživljaj kao i najduža staza ali su malo kraće i malo manje se penju. Zabava zagarantirana na svima i svima.

Utrka je u svom premijernom izdanju  dio programa – Baška Outdoor Festivala. Idealna prilika da svoje biciklističke impresije podijelite i izmijenite s impresijama zaljubljenika u neke druge sportove na otvorenom. A možda uhvatite i zadnje kupanje u moru za ovu godinu! Dnevno kupanje. Noć je rezervirana za party za kraj sezone Husqvarna Adria Bike Series-a.
Budi tamo!

Sve o utrci pronađite na linku:

Adria Bike female camp