HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES

28.08.2018

Otvaranje prodaje za Krk ‘n’ roll

Plitvice i Fužine su apsolvirane, čeka vas treća i posljednja utrka Husqvarna Adria Bike Seriesa. Krk ’n’ roll se, kako mu i ime kaže, vozi na otoku Krku a datum je 13.10.2018.
Krk ’n’ roll dio je Baška outdoor festivala a svi oni koji su bili prošle godine znaju da je Baška tog vikenda prepuna biciklista ali i “trail” trkača, planinara, surfera, slobodnih penjača i svih onih kojima je outdoor dio životnog stila i uvjerenja.

Da ne pričamo previše o onome što svi znaju i povezuju s Krkom (Bašćanska ploča, mjesečeva površina, Vrbnička žlahtina, janjetina….) jednostavno vas pozivamo da završite sezonu aktivnog bicikliranja na ovoj utrci. Krk ‘n’ Roll dovodi vas na jedan od najposjećenijih otoka na Jadranu, ali tek nakon što gužve turističke sezone posve izblijede, kada se cijeli otok čini kao da je samo za vas. Trailovi otoka Krka nadaleko su poznati brdskim biciklistima širom Lijepe naše ali i puno šire zahvaljujući utrci 4 Islands koju je Adria Bike prvi puta organizirao 2015. godine.

Kao i na ostalim utrkama iz Husqvarna Adria Bike Series, i utrka na Krku nudi tri različite staze koje se odabiru u samoj vožnji. I ovoga puta imate priliku birati između staze od 30-tak, one od 50-tak i najduže od 70-tak kilometara. Točne dužine i visinske razlike donosimo uskoro ali možete očekivati slične brojke kao na Plitvicama i Fužinama.

Sve informacije i obavijesti vezane uz utrku objavljivat ćemo redovito na našoj stranici.

Startnine su u prodaji a broj im je ograničen.

Vidimo se!

KUPI STARTNINU