HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES

03.05.2019

POREDAK HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES-A NAKON 1. UTRKE

Prva utrka je za nama, prvo izdanje Helter Skeltera ponudilo je drugačiju utrku od onoga na što ste navikli, puno singlica, oštrih uspona i spusteva, no teren Rapca i okolice upravo je po tome specifičan.
Iduća utrka, Dalmatiner MTB maraton koji je na rasporedu 15.06. u Vodicama ponuditi će sasvim drugu sliku, no o tome uskoro.

Službeni rezultati Helter Skeltera su na linku, a zanimljiv je ukupni poredak nakon prve utrke nakon što smo vremena pretvorili u bodove.

SLUŽBENI REZULTATI HELTER SKELTER MTB MARATON

U ovoj godini uveli smo promjene u bodovanju pa tako staza Epic nosi maksimalnih 12.000 bodova, Classic 10.000 bodova, a Easy 8.000 bodova.
Za ukupni plasman zbrajaju se 3 najbolja rezultata odnosno 3 utrke na kojima je pojedini natjecatelj osvojio najviše bodova. Prevedeno to znači da ne morate voziti jednu od utrka, a i dalje ste u konkurenciju za ukupnu pobjedu ili možete imati loš dan ili DNF na jednoj utrci, a i dalje konkurirati za visoki ukupni plasman.

Ovim promjenama nastojali smo natjecanje učiniti što zanimljivijim i dati šansu najboljima, ali i najkonstantnijima da se okite laskavom titulom najboljeg vozača MTB maratona u regiji.

HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES 2019 – POREDAK NAKON PRVE UTRKE

Prijavi se za iduću utrku Series-a, Dalmatiner MTB Maraton, 15.06.2019. u Vodicama.