HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES

26.06.2019

POREDAK HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES-A NAKON 2. UTRKE

Druga utrka Series-a je za nama, Dalmatiner u Vodicama bio je nešto sasvim drugačije od Helter Skeltera u Rapcu.
Nakon dvije nove utrke, Series nastavlja sa već provjerenim uspješnicama – Fužine 2 Sea na rasporedu je 24.08.2019. a ova sezona završava sa Krk ‘n’ Roll-om 12.10.2019. u Baški na otoku Krku.

Službeni finalni rezultati Dalmatinera su na linku:

SLUŽBENI REZULTATI DALMATINER MTB MARATONA

Nakon 2 utrke Series-a, situacija počinje biti zanimljiva, pogotovo uzevši u obzir činjenicu da su još dvije utrke preostale do kraja a da se za ukupni plasman boduju 3 najbolja rezultata.

U ovoj godini uveli smo promjene u bodovanju pa tako staza Epic nosi maksimalnih 12.000 bodova, Classic 10.000 bodova, a Easy 8.000 bodova.
Za ukupni plasman zbrajaju se 3 najbolja rezultata odnosno 3 utrke na kojima je pojedini natjecatelj osvojio najviše bodova. Prevedeno to znači da ne morate voziti jednu od utrka, a i dalje ste u konkurenciju za ukupnu pobjedu ili možete imati loš dan ili DNF na jednoj utrci, a i dalje konkurirati za visoki ukupni plasman.

Ovim promjenama nastojali smo natjecanje učiniti što zanimljivijim i dati šansu najboljima, ali i najkonstantnijima da se okite laskavom titulom najboljeg vozača MTB maratona u regiji.

HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES 2019 – POREDAK NAKON DRUGE UTRKE

Prijavi se za iduću utrku Series-a, Fužine 2 Sea, 24.08.2019.