HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES

21.02.2017

PREDSTAVLJAMO: HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES 2017

3 utrke na 2 kotača, na 3 lokacije u jednoj priči – Husqvarna Adria Bike Series.
Nakon 4 izdanja Adria Bike Maratona na Plitvicama i prošlogodišnjeg premijernog izdanja Fužine 2 Sea te gotovo 3.000 sudionika koji su pohodili ove utrke u protekle 4 godine, predstavljamo vam Husqvarna Adria Bike Series.
3 različite utrke ali sve sa identičnim konceptom i jasnim potpisom Adria Bike-a u izaziva vas da ih posjetite sve 3 te da se na kraju usporedite sa biciklistima sličnima vama kroz sustav bodovanja osmišljenim za ove utrke.
Sve 3 utrke ponudit će minimalno 3 staze na izbor, jednu kratku od 30-tak kilometara, jednu srednju od 50-tak i jednu dugu od 70-tak kilometara. Staze su, kao i na svim utrkama koje organiziramo savršeno označene, natjecatelje čekaju 3 ili 4 feed zone tijekom utrke kao i finalna feed zona u cilju. Mjerenje je elektronsko, za sigurnost se brinu HGSS i profesionalni tim liječnika.
Na svim utrkama biti će organiziran i “race village” na kojem će se predstaviti najznačajniji biciklistički brandovi i proizvođači prateće biciklističke i ine opreme a biti će organizirane i test vožnje te razne aktivacije sa strane pokrovitelja i sponzora.
Na svakom događanju čekat će vas i oni koji su omogućili da se cijela ova serija dogodi – Husqvarna – sa ponudom svojih strojeva i uređaja za slobodno vrijeme te neizostavnom “rakijarnicom” koja je već prerasla u centralno mjesto druženja na Adria Bike eventima.
Pravo startanja na utrkama imaju svi natjecatelji sa navršenih 18 godina. Staze su, ovisno o dužini i lokaciji, prilagođene svima koji se rekreativno bave brdskim biciklizmom no na nekim dijelovima, pogotovo onih većih dužina, potreban je oprez. Sva takva mjesta biti će posebno označena na samoj stazi.
Za razlikku od većine utrka gdje bodove dobivajusamo najbolji, sustav bodovanja omogućuje većini natjecatelja da na svakoj utrci osvoje bodove.
Označite u svom kalendaru 3 datuma u kojima vas očekuju vrhunski biciklistički vikendi na najatraktivnijim lokacijama diljem Hrvatske.
Sve o Husqvarna Adria Bike Seriesu možete pronaći na linku.