News

14.02.2016

Program za pratitelje na “4 Islands MTB stage race 2016” – powered by GIANT

Kreirali smo program za pratitelje!

Kako bi oni koji voze ali i oni koji samo prate sudionike “4 Islands MTB stage race 2016” imali potpuno zadovoljstvo i zajednički doživljaj ovog jedinstvenog događanja, kreirali smo poseban program za pratitelje sudionika utrke.

Program je osmišljen tako da pratitelji tijekom cijele utrke budu u pravo vrijeme na pravom mjestu i aktivno prate i bodre svoje natjecatelje. Tipičan dan počinje transferom pratitelja na start utrke (kombijem ili brodom), a nakon samog starta pratitelji će dočekati natjecatelje na nekoj od točaka ili feed zona, usput malo razgledati kulturne, turističke i povijesne znamenitosti otoka, te ih ponovno na vrijeme dočekati na drugoj feed zoni ili na nekoj posebno atraktivnoj točki. U nastavku, pratitelji će na vrijeme biti u cilju etape te ponovno biti tamo gdje treba kako bi čestitali svojim natjecateljima prilikom ulaska u cilj.

Program za pratitelje uključuje transfere na početak svih etapa, transfere na točke unutar etapa, transfere nakon završetka etapa, welcome drink sa natjecateljima, obrok sa natjecateljima nakon svake etape, finisher party sa natjecateljima i pratnju tijekom čitave utrke.

Sve detalje provjerite na linku: PROGRAM ZA PRATITELJE
Cijena programa: 150 EUR (1.155 kn)

Kupite na Entriu!