HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES

04.10.2018

Raspored događanja na Krk ‘n’ Roll-u

Sve što je super brzo prođe! Pa se tako i još jedan Husqvarna Adria Bike Series bliži svom kraju. Finalna utrka iliti konačni obračun dogodit će se 13. listopada u Baški na otoku Krku, u sklopu Baška Outdoor Festivala – Krk ‘n’ Roll.

A da biste se što bolje snašli na mjestu događaja, ovdje vam donosimo raspored događanja vezanih uz utrku.

  • Utrka je u subotu! Vjerujemo da ste se već navikli na to da nakon utrke imate još jedan cijeli dan za odmor i slaganje utisaka.

 

  • Start utrke je u 10:00 sati! Jesen je već zagazila, jutra i predvečerja su prohladna, noći hladne. No, dani su uglavnom ugodni. Krenimo stoga s utrkom u 10 kad jutarnje temperature već malo porastu i završimo je prije nego večernje stisnu.

 

  • Prijave za utrku bit će i u petak, večer prije 12.10. od 18:00 do 22:00 sati, te na sami dan utrke u subotu ujutro od 07:00 do 09:30 u dvorani Lavanda hotela Corinthia. Molimo sve natjecatelje da prijavama pristupe pravovremeno radi izbjegavanja gužve. Ipak, vas je tamo nekoliko stotina.

 

  • Također večer prije, u petak 12.10. u 20:00 sati, kreće još jedna noćna vožnja predvođena “mračnjacima” iz Nightriders Croatia. Šalimo se, Nightridersi su super ekipa, ali kako drugačije nazvati društvance koje se više voli voziti pod svjetlosnim snopom čeonih lampi nego obasjani suncem.

 

  • Bike Expo u kojem će svoje ponude predstaviti svi naši prijatelji, partneri, sponzori i izlagači bit će otvoren na dan utrke od 08:00 do 18:00. Probajte nove bajkove, nove e-bajkove, nove pile, rakije, gume, biciklističku odjeću i ostale prikladne potrepštine koje krase naš voljeni sport.

 

  • Ručak za sve natjecatelje bit će poslužen od 12:00 do 18:00. Podsjećamo, bon za ručak nalazi se u vašem startnom paketu, isprintan je na dnu istog lista papira na kojem su i visinski profili.

 

  • Od 16:00 sati kreću ceremonije proglašenja pobjednika, prvo za Krk ‘n’ Roll,  a potom i za cijeli Series. Molimo da ceremonije popratite u što većem broju. Lijepo je sudjelovati, ali jednako je lijepo odati priznanje najboljima. Vaš aplauz više će im značiti od nagrada koje ćemo im mi uručiti, a obzirom da su nagrade kako smo i najavili pozamašne, onda zamislite koliko im tek znači podrška vas, kolega biciklista.

 

  • I konačno, prije nego što se sportski dio događaja završi i svi se prepustimo sitnim užicima festivalskog partija, molimo da nam se u još većem broju pridružite na dočeku zadnjeg u ciljnoj ravnini u 18:00. To je sitna gesta koja miluje srce.

 

Raspored događanja u cijelosti pogledajte na linku.