HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES

21.01.2020

REKREATIVNI VIKEND KAMP PETERA VESELA

Rabac, 24.1.2020.- 26.1.2020.

Petera Vesela ne trebamo previše predstavljati.
Od kad smo krenuli s Husqvarna Adria Bike Series-om, navikli smo Petera vidjeti na postolju. Onako nasmiješenog, veselog. Kao da nije upravo odvozio maraton od 75 km.

Oni koji ga ne znaju se onda pitaju kako je moguće da ovaj mladić vozi grandmaster kategoriju. Sigurno su nešto zeznuli.

Ne, samo je riječ o čovjeku koji živi za bicikl, a visoki plasmani na Cape Epicu, Trans Alpu, pobjeda na Brasil Ride-u i mnogi drugi uspjesi dokazuju da se radi o pravom profesionalcu… Sve su to ozbiljne reference za vođenje MTB kampa.

Jer ono što čini velikog biciklista je, osim rezultata, i ljubav prema biciklu. Ljubav koju Peter uvijek želi prenijeti i na druge. Besplatno. A to radi itekako dobro. Priliku da se i sam uvjeriš u to imaš već ovog vikend. Jer od 24. do 26. siječnja od Petera u Rapcu, destinaciji koja je stvorena za MTB, možeš naučiti puno toga. I usput se zabaviti, ali i vidjeti gdje će se to voziti Helter Skelter u svibnju. Smještaj je organiziran od strane Valamar-a u po cijeni od samo 34 EUR po osobi / noć na bazi polupansiona.

Vrijeme je da počneš trenirati. Series se bliži. A usput možeš provesti i lijepi vikend u Istri. S obitelji, s ostalim zaljubljenicima u biciklizam. I s Peterom.

Za kamp se dovoljno javiti Peteru na e-mail servis.vesel@siol.net i dobit ćeš odgovore na sva pitanja oko programa i smještaja.