HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES

03.08.2018

Sve što ste željeli znati o Husqvarna Adria Bike Seriesu a niste nikoga pitali…

Prošle smo godine pokrenuli Husqvarna Adria Bike Series koji je bio logičan slijed nakon nekoliko godina iskustva u organizciji MTB maratona duž Lijepe naše. Prve su bile Plitvice, mala škola u čijim smo klupama upijali prve lekcije. Na Fužine smo se odvažili 2016. godine u želji da vas odvedemo na još jednu nadrealno dobru lokaciju za MTB. Fužine 2 Sea su pokazale da nam se ukusi ne razlikuju pa smo poželjeli podijeliti s vama ono u čemu posebno guštamo a to je vožnja po otočkim trailovima. Tako je nastao Krk’n’Roll koji je debitirao prošle godine i zaokružio seriju od tri unificirane utrke pod zajednikim krovom Husqvarne i Adria Bike-a.

Recept je jednostavan, jela ukusna, a priprema čisti užitak. 3 vikenda ravnomjerno raspoređena unutar jedne MTB sezone; 3 lokacije različitih klima, okruženja i podloga; 3 maratonske MTB utrke s ukupnim bodovanjem i jedinstvenim pravilima, na svakoj utrci 3 staze prilagođene različitom skillu i MTB kapacitetu. Ono što je zamišljeno da na svim utrkama serije bude jednako, to ste vi – natjecatelji – i mi – organizatori. Vaša očekivanja i naša namjera da ta očekivanja u što većoj mjeri ispunimo. Kakvo nam je prolazno vrijeme nakon Plitvica pogledajte u videu niže na stranici.

Idući susret je uskoro, Fužine 2 Sea na rasporedu su 25.08.2018. sa startom u prekrasnom goranskom mjestu Fužine a staze vas vode sve do Crikvenice i morske obale. Broj sudionika je ograničen pa požurite po svoju startninu i vidimo se na startu.

Sve o nadolazećoj utrci Fužine 2 Sea možete pronaći na linku:

FUŽINE 2 SEA