News

29.07.2017

Visinski profili staza na Fužine 2 Sea 2017

Prošlogodišnju najdužu stazu F2S 80 natjecatelji su definirali najčešće kao “stazu koju mora odvoziti svaki bicikilist koji misli da je pravi biciklist”. Kreneš sa 800 metara nad morem, popneš se na preko 1000 pa se spustiš sve do mora. I tu onda nastaje pravi izazov. Prošlogodišnjih +36 na usponu i potrošenih 600 litara vode na svega 100 natjecatelja na samo jednoj feed zoni. Uslišali smo vaše vapaje i dodali još jednu dodatnu feed zonu na tu stazu.

F2S 50 ili popularna 50-tka je taman. Osim što kad misliš da je gotovo krene gore-dolje dio koji te više psihički nego fizički ubije. 50-tka je najpopularnija staza, bar što se tiće broja natjecatelja. Zanimljiva, zabavna, nepredvidiva. Ove godine još malo dorađena.

F2S 30 je nova staza koja je očito nedostajala prošle godine. Za guštanje, za gledanje ali i za utrkivanje. Nova je pa čekamo reakcije.

F2S 15 je produžena prošlogodišnja 10-tka jer čak i oni potpuno bez kondicije i vjere u svoje mogućnosti su nakon 10 kilometara oko jezera bili taman zagrijani. I ove godine je prilično tehnčki nezahtjevna i prava mjera za svakog tko želi doživjeti sve čari utrkivanja a da pritom ne izlazi nimalo iz svoje “zone konfora”.

Profili i staze su tu, čekamo te.