HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES

17.06.2017

Race village na Husqvarna Adria Bike Series 2017

Na svim utrkama Husqvarna Adria Bike Seires-a pratit će vas mali sajam gdje ćete isprobati, porazgovarati, kupiti ili posudit proizvode i usluge iz asortimana naših izlagača i partnera.

Race village otvoren je dan prije utrke kao i na sam dan utrke.

Izlagači na Husqvarna Adria Bike Series 2017 – abecednim redom:

Alpina
U brdima se može svašta, a koju god aktivnost odabrali za sebe – hodanje, skijanje, penjanje, bicikliranje – Alpina je tu da pomogne. Desetljeća iskustva u alpskim pustolovinama izgradila su Alpinin ugled na globalnom tržištu. U biciklizmu su najuspješniji kao proizvođač kaciga i naočala. Ako ste u žurbi zaboravili spakirati nešto od toga, tu su, na glavnom koreničkom trgu.

Croatia Osiguranje
Kada se pobjednička strast razmili plitvičkim šumama i gorama, koga briga za sigurnost. No, nama je vaša sigurnost prioritet. Doveli smo svu medicinsku podršku i Službu za gorsko spašavanje. Na tebi je da se osiguraš na vrijeme. Ako još nisi, prošeći do trga, popričaj s ekipom iz Croatia osiguranja.

Dreampoint
Da zasvijetle sve lampice koje uvoze – Princeton Tec, Maglite, Ledlenser – nitko u Korenici od svjetla ne bi vidio sna! Toliko o Točki sna. Ali barem bi svi savršeno dobro vidjeli popraviti svoje bajkove – ono što biciklisti rade za besanih noći. Uz njihov Leathermanov multi-praktični alat, bajkovi bi se zatezali do jutra.

Dukat
“Veliki” frajeri piju pivo i rakiju. Pa ne završe ni Easy, a kamoli Epic. Pravi frajeri ne strepe ni od mlijeka, naročito ako se radi o Dukatovom fit mlijeku, završe Epic, osvoje bodove pa onda nazdrave “velikim” frajerima u prolazu.

Giant
Ah taj Giant. Svugdje ih ima. Ne možeš doći na utrku, a da ih ne sretneš. Hm… možda je to zato što je upravo Giant trenutno najveći proizvođač bicikala na svijetu? Da, vjerojatno je zato. Čast nam je stoga da svojom prisutnošću uveličaju i naš Series!

Grand hotel Dramalj
Grand hotel Dramalj novi je član obitelji Adria Bike hotela – mreže licenciranih bike hotela. Na Plitvicama su jer vas žele upoznati – vas bicikliste, svoje buduće goste – kako bi što bolje razumjeli vaše afinitete i potrebe. A doći ćete, to je sigurno, jer od Dramlja su podjednako udaljene i staze Gorskog kotara i staze otoka Krka.
Huni Bike Shop
Čega se sjetiš kada noge na usponu otvrdnu, tetive se zategnu, a srce kao da se lupom pokušava probiti iz grudnog koša? Sjetiš se da moraš otići u Huni Bike Shop. Na što prvo pomisliš kada je kilometara pred tobom jednostavno previše i zamišljaš kako je već iza sljedećeg zavoja kraj, a znaš da nije? E da mi je sad jedan Haibike-ov E-Bike.

Husqvarna
Pogledaj ispred sebe. Tamo je trail.  Uredan i počišćen. Zove te da proletiš njime poput ptice na slobodi. Zaleti se, uživaj. Netko je probio gustiš za tebe. Ispilio granje i maknuo kamenje. Mora da su dečki iz Husqvarne bili tu. Naradili se pa sad odmaraju uz hladnu rakiju. Priđi im, stisni im ruke jer oni su ti zbog kojih je ova utrka uopće moguća.

ROG Joma
Da mi tata nije uvjerljivim metodama uspio dokazati da sam kao srednjoškolac već debelo prerastao svoj desetak godina star ROG bemić; i dan danas bih se – nadomak četrdesetoj – vjerojatno još uvijek vozio na svom ROG bemiću. Ali, stari me uspio uvjeriti, a ROG je sada ROG JOMA, pa mogu izabrati i Trek i Fuji i Cannondale.

SIS (Science in Sport)
Ludi znanstvenik i nabrijani sportaš ruku pod ruku? Teško zamislivo, ali istinito. Gotovo nadljudska postignuća koja sportaši danas ostvaruju rezultat su simbioze ljudskog faktora (posvećenosti, ustrajnosti, odlučnosti) i znanstvenog napretka koji sportašima otvara mnoga ranije zatvorena vrata. SIS tako iza sebe ima mnoge olimpijske medalje, a njihovi proizvodi pogurali su i Chrisa Froomea do pobjede na Tour de France. A sad su tu kod nas – na Seriesu!

Vitesse
Svi pričaju kako je biciklistička odjeća jako važna zbog (ne)propusnosti, prianjanja, okretnosti, disanja kože, isparavanja znoja. Razglabaju o novim materijalima i metodama šivanja/lijepljenja… Ma vraga. Svi zapravo žele dobro izgledati dok se voze. Krojeno po mjeri ako može.