O nama

NAŠA PRIČA 

Znaš ono kad stalno misliš o biciklu. Kad se budiš ujutro razmišljajući koji je dan i kad će više taj trenutak kad kreće pakiranje za odlazak na bajk. Ono kad zaspiš razmišljajući o trailovima koje si vozio i o trailovima koje ne znaš ali misliš da bi mogli biti na onoj fantastičnoj lokaciji. Kad se diviš fotografijama s interneta gdje ekipa spava sa svojim biciklom u sobi. Znaš taj osjećaj?

U nekom trenutku nismo razmišljali o ničemu više već samo o biciklima i vožnji. Postalo je prejako i preintenzivno. Prolazile su godine, a mi smo maštali i razmišljali o trenutku kad te netko pita “What do you do for living” a ti kažeš “komplicirano je, omogućujem ljudima da ispune svoj život biciklom”. Da, mi to radimo iz srca i od toga živimo. Roditelji još uvijek misle da je to faza i “career break”.

NAŠ POSAO

Turizam

Kad nekud odeš ti si turist. I mi smo turisti. Turizam i putovanja su tvoje slobodno vrijeme  i ako si ga odlučio provesti na biciklu ne želiš polovično rješenje. Hoćeš najbolje trailove, najbolju uslugu, najbolja mjesta za vožnju, točno prema tvojim preferncijama i tvojim mogućnostima. Hoćeš doživjeti lokalne ljude, lokalne običaje, lokalnu gastronomiju i lokalnu atmosferu. I želiš nekoga tko pozna destinaciju i kome je jasno što hoćeš. Prijatelja kojeg još nisi upoznao.

Eventi

Na utrke se ide iz raznih motiva. Utrke su super ako su dobro organizirane, ako su staze atraktivne, ako je sigurnost vrhunska. Na utrkama ima puno ljudi sličnih tebi, puno prijatelja koje još nisi upoznao. Na utrkama je fair play. Znaš ono kad tebi pukne guma i poludiš jer će te sad preteći ona cura koju već pola sata držiš na pristojnoj udaljenosti. Ali ona stane jer njezina utrka bez tebe ne znači ništa. Mi organiziramo utrke gdje sve štima. Fokusirani smo na vaše iskustvo jer vi to iskustvo plaćate, a mi od toga živimo. I tako u krug.

Destinacijski menadžment

To je logičan nastavak. Poznajemo destinacije, poznajemo potrebe,  želje i motive biciklista. Eksperti smo u marketingu i turizmu. Vlasnicima hotela, turističkim zajednicama i lokalnim samoupravama jasno je da biciklisti uživaju u novim destinacijama i da se dive krajevima u kojima oni žive i rade. Mi smo tu da biciklistima otkrijemo destinaciju, a da destinaciji približimo bicikliste.