News

03.02.2019

Dobrodošli u svijet brdskog biciklizma

…svijet čija su vrata širom otvorena svima, ali samo neki kroz njih prođu.

Jesi li i ti jedan od tih odvažnih?

Smatraj se pozvanim.

Husqvarna i Adria Bike ti predstavljaju super utrke na super mjestima – Husqvarna Adria Bike Series.

4 utrke, 4 lokacije, 4 datuma raspoređena kroz cijelu sezonu. I hrpa MTB ekipe.

Na svakoj utrci imamo tri staze. Laganu, malo manje laganu i ne baš laganu. Ti voziš jednu od njih. Sam biraš koju. I to u vožnji. Tako da ne moraš odlučiti odmah. Nego onako, po osjećaju. Pri čemu čak i ona lagana garantira punokrvnu akciju. Oznojit’ ćeš se sigurno, pa ti vidi.

Još uvijek misliš da to nije za tebe? Mi mislimo da jest. Činjenica da si došao ovamo, na ove stranice i da upravo čitaš ove retke, govori nam da je to baš za tebe. Hajde da provjerimo. Ponudit ćemo ti tri scenarija, a ti procijeni jel se uklapaš:

 
Scenario No.1:

Što radiš na kraju radnog dana, nakon što djeca već zaspu i svi su računi plaćeni? Vrtiš programe zavaljen u kauč il’ silaziš u garažu i prćkaš po bike-u?

Može. Ti si naš.

Dođi na utrku.

 
Scenario No.2:

Kako se sastanak bliži kraju minute sve sporije teku. U niskom si startu. Jer danas ideš na vožnju. Ravno s posla u šumu. Ni ne slušaš više o čemu se priča. Već je prošlo četiri. Već si mogao bit’ na bike-u. Tamo negdje. Gdje ništa drugo nije važno. Pa makar na sat il’ dva.

Može. Ti si naš.

Dođi na utrku.

 
Scenario No.3:

Noć je bila burna, al’ ujutro je dogovor za vožnju. Jedva se budiš, al’ se dižeš. Kasniš, vučeš se, al’ ekipa te čeka. Znaju te. Znaju da ćeš ih sve ostaviti za sobom na stazi već nakon prvih par kilometara. Samo da sjedneš na bike. I stisneš pedale. I prošle noći kao da nikad nije ni bilo.

Može. Ti si naš.

Dođi na utrku.

Što kažeš? Jesmo li barem približno pogodili kako se osjećaš? Onda ne razmišljaj više i klikni dolje na link. Tamo ćeš naći sve što trebaš znati. Ostalo imaš ti – vrijeme, dobru volju i želju za novim iskustvima.

Vidimo se na utrci.

UTRKE:

 

HELTER SKELTER MTB MARATHON, RABAC 27.04.2019.

DALMATINER MTB MARATHON, VODICE 15.06.2019.

FUŽINE 2 SEA, FUŽINE 24.08.2019.

KRK ‘N’ ROLL, BAŠKA 12.10.2019.

Ako ne znate ništa o utrkama brdskog biciklizma, ili znate malo, a voljeli biste saznati više, slobodno pročitajte članke na donjim linkovima:

Kako se pripremiti za (prvi) MTB maraton

Povijest MTB maratona

Žene na MTB utrkama… I zašto ih nema više?

E-Bike – utrke na električni pogon, da ili ne?